Oprescu, supărat că gheaţa de pe străzile Capitalei e plină de gropi şi denivelări!

Primarul General al Capitalei este extrem de supărat! După ce utilajele de deszăpezire au reuşit să dea la o parte aproape tot asfaltul de pe străzile bucureştene, Sorin Oprescu a descoperit că stratul de gheaţă este extrem de prost pus, fiind plin de gropi, crăpături şi denivelări, ba în plus şi peticit de la reparaţiile făcute de mântuială.

Edilul este absolut furios pe firmele care ar fi trebuit să se ocupe ca gheaţa de pe străzile Capitalei să fie de bună calitate. „Băi, abia s-a pus gheaţa asta, n-a trecut nicio lună, şi uite în ce hal e”, spune Oprescu. „În contract scria clar că trebuie să fie sticlă, nu porcăria asta pe care nici nu-ţi alunecă roţile. Am încercat eu personal să derapez câţiva metri şi m-am oprit aproape imediat într-o groapă.”

Primarul acuză firmele că ar fi profitat de faptul că până acum mai era un pic de asfalt pe străzi care ascundea calitatea extrem de proastă a gheţii. „Băi, voi aţi văzut cum e pe străzi în Occident iarna? Patinoar, tată! Gheaţa asta de la noi, în schimb dacă pui un pic de sare pe ea gata, se şi umple de gropi”.

Scris de TNR
22 februarie 2012 08:02

Alte articole

Vezi mai mult