Oprescu vrea să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai lung cordon de jandarmi!

Capitala ar putea intra din nou în Guinness Book! După cel mai lung cârnat afumat, cea mai mare pască şi cel mai mare bănuţ de ciocolată, Sorin Oprescu vrea să organizeze cel mai lung cordon de jandarmi. Ocazia i-a fost oferită de manifestaţiile din centrul Bucureştiului, primarul sperând că jandarmii vor deveni noua emblemă a Capitalei.

Asta deoarece, în opinia lui Oprescu, oamenii legii transmit un aer de blândeţe şi înţelepciune care ar putea îmbunătăţi imaginea Capitalei. Dovadă, spune edilul, stă şi înmulţirea numărului de clipuri cu jandarmi pe YouTube, aceştia depăşind ca popularitate pisicuţele, mai ales că pot face lucruri mult mai stupide cât nişte biete animale fără minte.

Oprescu pregăteşte cel mai lung cordon de jandarmi pentru acest week-end. El se teme totuşi că nu va fi foarte simplu, deoarece majoritatea jandarmilor or să vrea să stea în faţă; de aceea, edilul speră că manifestanţii le vor lăsa un pic de timp liber. În caz contrar am putea intra în Guinness Book cu două recorduri simultan: pe lângă cel mai lung cordon de jandarmi, am putea avea şi cea mai mare bătaie cu bastoane.

Scris de TNR
20 ianuarie 2012 11:01

Alte articole

Vezi mai mult