Opriţi finanţarea cultelor! Sataniştii au cerut 174 de milioane de Euro ca să demoleze Catedrala

Nici nu au terminat bine primăriile să dea bani pentru cultul ortodox că un alt cult religios a venit cu cereri de bani. Este vorba de Biserica Satanistă din România, care a cerut 174 de milioane de euro să dărâme Catedrala Mântuirii Neamului până în 2018.

„Dărâmarea unei catedrale de aur, în care s-au băgat atâția bani, nu este un lucru ușor, ce poate fi făcut cu un buldozer obișnuit. Este nevoie de câteva buldozere cu lame de aur, ca să fim siguri că pică”, a declarat Preanefericitul Daniel, liderul bisericii sataniste. Acesta spune că este importantă dărâmarea edificiului până în 2018, ca un gest simbolic. „Se împlinesc 100 de ani de la formarea României mari și a statului modern, poate că e momentul să renunțăm și la religia care ne-a ținut cu frâna de mână trasă atâția ani”.

Sataniști spun că, deși sunt scutiți de taxe ca orice cult religios, banii adunați de la enoriași abia ajung pentru câteva slujbe de blestemare a megaliticii construcții. „Ne dormi ca aleșii locali să găsească în sufletul lor acea fărâmă de răutate care ne deosebește de animale și să dea bani pentru acest proiect important. Slavă lui Satan, partikip”, a precizat preanefericitul Daniel. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 septembrie 2016 08:51
Citește mai mult despre: catedrala satanism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult