Opt edituri se bat pe un manuscris de înjurături postume de la Vadim Tudor

Un manucris care va pune în dificultate supremația Bibliei la capitolul vânzări este disputat intens de opt edituri internaționale, printre care și Penguin Books, Harper Collins și Random House. Manuscrisul postum ”Toate înjurăturile mele, în ordine alfabetică, revizuite și adăugate”, de Corneliu Vadim Tudor, ar putea fi lansat în toamna acestui an.

Surse din lumea cărților de calitate confirmă că va fi un volum monumental, care va întrece Istoria Literaturii Române de la Origini până în Prezent a lui George Călinescu. Manuscrisul se află în prezent la celebrul Marian, imbecilul care uitase să-i dea lui Vadim telefonul în acea scenă memorabilă din cimitir, unde Vadim l-a înjurat în direct. Negocierile sunt dure, suma cu care va fi adjudecat manuscrisul este colosală, iar cartea va fi lansată simultan pe toată planeta, tradusă în 28 de limbi și dialecte.

Volumul vine în sprijinul tuturor oamenilor care doresc să înjure dar într-un mod ceva mai creativ. Previzibil, va fi ditamai coada de hipsteri la lansare, mai mare decât la Origo într-o sâmbătă la 11:00. Există deja zvonuri că va exista un capitol suplimentar, cu înjurături în versuri compuse de regretatul tribun în timpul său liber între două crize de apoplexie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
5 mai 2023 07:10
Citește mai mult despre: carte înjurături Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult