Orașul Iași are un nou slogan turistic: „Ia și bea!”

Revenire la tradiție în Iași. Primăria orașului de lângă Copou a lansat o licitație publică pentru producerea unei noi identități turistice pentru îmbunătățirea situației municipiului, grav afectat în primul rând de faptul că e plin de moldoveni, dar și pentru că un război îngrozitor se duce la doar câtva sute de km de centrul vechi.

După dezbateri care au durat toată noaptea, consilierii locali împreună cu oagării de la firma de marketing turistic și publicitate stradală Șasudilei Impex au venit cu genialul slogan ”Ia și bea!”, aplaudat inclusiv de Cosette Chichirău, userista numită în Iași Cardinalul Serioșilor.

Sloganul face parte dintr-un pachet de identitate. Toate meniurile restaurantelor din oraș vor avea sloganul ”Ia și mâncă” în antet, iar meniul de băuturi sloganul ”Ia și bea!”. Cu riscul de a strica surpriza, consilierii au comandat deja un foc de artificii de Revelion și la momentul dintre ani pe cerul orașului de pe Jijia se va afișa mesajul ”Ia și bea!” și fața primarului din mii de steluțe multicolore.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 aprilie 2022 06:38
Citește mai mult despre: băutură brand Iași

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult