Ce Electric Castle? Ce Untold? De departe cel mai tare festival care are loc în județul Cluj este cel de la Nicula, care adună zeci de mii de fani înfocați ai icoanelor și cântecelor bisericești din toată țara de peste 100 de ani. Și, evident, încasările sunt pe măsura vechimii acestui festival.

nicula_2017_fest.jpg Patriarhul Daniel, CEO-ul corporației care organizează festivalul de la Nicula, BOR, nu ezistă să vorbească de venituri record. ”De ieri, de când au început să vină masiv oamenii, tot numărăm banii și încă nu suntem nici pe-aproape de final. Nu știu cât o să scoatem, dar vă garantez că vom obține mai mulți bani decât organizatorii Untold și Electric Castle la un loc. Muuuuuuuuult mai mulți!”

Mai mult, Patriarhul Daniel se laudă că veniturile adunate de corporația sa în aceste zile reprezintă doar vârful icebergului. ”Să nu uităm cine vine la acest festival: cei mai importanți politicieni ai momentului. Și ghiciți cui îi vor da ei mulți bani publici pentru că îi las să intre în față la icoană, ca să nu stea la coadă cu prostimea?”, a spus, plin de mister, Preafericitul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 15.08.2015 15:14 Social

National Cinematografic