Organizatorii Nicula 2017 au scos mai mulți bani decât cei de la Untold și Electric Castle la un loc

Ce Electric Castle? Ce Untold? De departe cel mai tare festival care are loc în județul Cluj este cel de la Nicula, care adună zeci de mii de fani înfocați ai icoanelor și cântecelor bisericești din toată țara de peste 100 de ani. Și, evident, încasările sunt pe măsura vechimii acestui festival.

Patriarhul Daniel, CEO-ul corporației care organizează festivalul de la Nicula, BOR, nu ezistă să vorbească de venituri record. ”De ieri, de când au început să vină masiv oamenii, tot numărăm banii și încă nu suntem nici pe-aproape de final. Nu știu cât o să scoatem, dar vă garantez că vom obține mai mulți bani decât organizatorii Untold și Electric Castle la un loc. Muuuuuuuuult mai mulți!”

Mai mult, Patriarhul Daniel se laudă că veniturile adunate de corporația sa în aceste zile reprezintă doar vârful icebergului. ”Să nu uităm cine vine la acest festival: cei mai importanți politicieni ai momentului. Și ghiciți cui îi vor da ei mulți bani publici pentru că îi las să intre în față la icoană, ca să nu stea la coadă cu prostimea?”, a spus, plin de mister, Preafericitul Daniel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 august 2015 13:14
Citește mai mult despre: BOR Nicula Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult