Oroare în lift. Mai mulţi corporatişti, blocaţi între etaje cu o vegană vorbăreaţă

Panică într-un lift din Pipera. Un grup de 12 corporatiști au rămas blocați între etaje împreună cu o vegană feministră extrem de vorbăreață, care le-a explicat că o dietă mult mai bogată în fibre ar fi ajutat tranzitul liftului. Aceasta a continuat, întrebându-i agresiv pe fiecare de câte ori mănâncă kale crudă pe săptămână, clătinând din cap disprețuitor la fiecare răspuns.

”Începea fiecare frază cu «Păi dă-mi voie să-ți spun ceva, domnule» și înșira fraze lipsite de sens, despre aura astrală a dovleacului, în timp ce noi apăsam pe butoane”, explică Patrick Popescu, blocat în lift cu vegana.

Femeia, care avea evident o tulburare compulsiv-verbală, pentru că scotea peste 60 de cuvinte pe minut, a apăsat butonul de urgență al liftului doar ca să-i spună persoanei care a răspuns că s-a apucat de alergare și apoi i-a detaliat amplu antrenamentele pe care le face, în timp ce bietul om încerca să deslușească ce se înâmplă.

Unul din corporatiști a reuşit să smulgă uşa şi să se salveze, apoi a dat alarma. Vegan a fost lăsată singură într-o cameră cu cartea Sapiens de Harari, unde a vorbit singură până a intrat într-o comă profundă, așa că e în afara oricărui pericol.

În cele din urmă, se pare că dreadlocksurile veganei ar fi blocat liftul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 februarie 2019 08:31
Citește mai mult despre: corporatisti lift pipera vegană

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult