Oroare! Un pensionar a pierdut controlul căruciorului de cumpărături şi a devastat un hipermarket

Rafturi distruse, pagube incalculabile şi mai multe persoane internate în stare de şoc după ce un pensionar a pierdut controlul bolidului pe două roţi cu care făcea cumpărături şi a devastat un întreg hipermarket.

„Am auzit o bubuitură şi am văzut cum cade raftul cu borcane de mazăre. În momentul acela mi-am zis: S-a dus salata mea de boeuf”, spune Mioara Papuc, martoră la sinistrul din hipermarket.

Cumpărătorii din supermarket spun că pensionarul avea viteză într-un raion alunecos, unde tocmai se spălase pe jos.

„Avea un cărucior din acela tunat, sunt foarte agresivi în perioada asta, se reped unde văd un culoar deschis şi, mai mult, şicanează oamenii care au cărucioare normale”, spune un client al supermarketului distrus.

Serviciile de urgenţă abia au reuşit să-l scoată pe pensionar dintre fiarele contorsionate ale căruciorului de cumpărături. Salvarea acestuia a fost cu atât mai grea cu cât în urma impactului mai multe borcane cu unt de arahide s-au spart şi l-au acoperit într-o mâzgă lipicioasă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 decembrie 2013 09:12

Alte articole

Vezi mai mult