Oropsit. Un român nu pleacă în weekend nici la munte nici la mare, ci la socri în Oltenia

Tristețea se citește clar pe chipul său în timp ce cară obedient bagajele la mașină. E vorba de Marian Coltea, bucureștean din zona Lujerului, care în acest weekend nu pleacă spre nicio destinație cât de cât frumoasă, gen la munte sau la mare, ci este obligat de nevastă să meargă la socri, în Oltenia.

Vecinii spun că bărbatul, un om liniștit, aproape că a izbucnit în lacrimi când, încercând să ducă la mașină o lansetă, soția i-ar fi spus pe un ton răstit: ”Cu aia ce faci? Că doar nu-mi pleci la pescuit, am stabilit că mergem și pe la nași, să ne vedem cu ei”. Pe fața pământie a bietului om se vedea disperarea și, ca să nu fie văzut de vecini în halul ăsta, el a intrat pe ușa din spate a blocului, însă unii spun că de fapt l-ar fi trimis nevasta cu gunoiul înainte de plecare.

Marian a refuzat să răspundă întrebărilor unor vecini care își puneau în bagaje lucrurile de picnic sau chestiile de plajă, sau le-a răspuns evaziv, cu fraze de genul ”mă duc undeva în sud”, insinuând că s-ar duce la Mediterana, când destinația lui finală este o localitate tristă de pe malul Oltului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 iunie 2024 14:39
Citește mai mult despre: Oltenia socri tristețe weekend

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult