Ortodoxie glossy. Doar weekendul ăsta ziarul Lumina vine la insert cu un deget al Sf. Arsenie Boca

Transformarea BOR continuă. Deciși să exploateze la maxim pasiunea românilor pentru moaște și alte cadavre, Patriarhul a demarat o campanie și în print. Ziarul Lumina vine azi cu degetul lui Arsenie Boca la insert, prețul fiind unul pe măsură: 25 lei. Patriarhul a livrat personal primele 10.000 de bucăți, în fața unui chioșc din centru, evident fără să dea chitanță.

Deși anumite persoane au spus că Arsenie Boca nu avea cum să aibă mai mult de 20 de degete, numărându-le chiar și pe cele de la picioare, Patriarhul susține că doar necredincioșii și păgânii se pot îndoi: ”E miracolul multiplicării degetelor. Așa cum Isus a înmulțit pâinile și peștii, de ce nu ar fi posibil ca Arsenie să aibă un număr de degete egal cu tirajul ziarului Patriarhiei?”.

Ziarul nu e destinat doar cumpărătorilor normali. Printr-un protocol cu Ministerul Sănătății, acesta va fi prezent obligatoriu în toate să lile de așeptare din spitalele și clinicile din România, banii urmând să fie dați direct de la buget.

”În curând vor fi toți vindecați cu moaște și la medic vor merge doar păgânii, care își vaccinează copiii și fac operații de schimbare de sex”, a mai spus Patriarhul.

Scris de Ionut
22 octombrie 2017 08:10
Citește mai mult despre: arsenie boca Patriarh ziar

Alte articole

Vezi mai mult