Osama le cere atentatorilor sinucigaşi să-şi facă asigurări de viaţă

Criza economică a lovit puternic şi familiile teroriştilor din Al Qaeda. Zeci de văduve ale atentatorilor sinucigaşi s-au strâns ieri în faţa peşterii lui Osama bin Laden, pentru a cere  un ajutor financiar din partea liderului terorist. Ele se plâng că, după ce soţii lor au murit în atentate, au rămas fără un sprijin în viaţă.

 

Bin Laden, se pare, nici n-a vrut să audă. El le-a certat pe femei că s-au măritat cu atentatori sinucigaşi şi le-a spus ca, pe viitor, să le ceară soţilor să-şi facă asigurări de viaţă.

 

“E ultima oară când vă mai despăgubesc pentru bărbaţii morţi în atentate sinucigaşe. Gata, v-aţi lins pe bot! Fie vă faceţi asigurare, fie vă măritaţi şi voi cu oameni care au alte meserii. N-am mai auzit de problema asta decât la noi. Vorba aia: ca la afgani, la nimenea! Americanii de ce nu se confruntă cu problema asta? Noi prea ne-am învăţat să primim totul de-a gata, de la stat.”

 

Partea proastă este că niciun asigurator nu se bagă să facă astfel de asigurări în Orientul Apropiat deoarece, potrivit religiei musulmane, oamenii sunt făcuţi din chirpici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 iulie 2010 12:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult