Otrava verde! Una din zece șaorme conține pătrunjel!

Pericolul ascuns din cea mai îndrăgită mâncare românească, șaorma! Un studiu îngrijorător arată că una din zece șaorme de pe piață conține pătrunjel, otrava cu clorofilă! Există mărturii cutremurătoare ale clienților nevinovați care s-au trezit cu pătrunjel în șaorma și au suferit consecințe nebănuite.

”Soțul meu a mâncat o șaorma în care îi puseseră pătrunjel. S-a apucat de alergare și după trei luni se înscrisese la primul maraton”. Biata femeie spune că soțul parcă se stinge din picioare: ”Era un om voinic, avea 105 kg. Acum are 75 și se duce la sală, râde toată lumea de noi, zic toți că nu știu să gătesc și de-asta slăbește”.

”Am ajuns să comand doar șaorma la farfurie, ca sclifosiții, de teamă să nu-mi ascundă șaormarul pătrunjel printre ingrediente”, se plânge un alt client, care susține că a mers două zile cu pătrunjel între dinți fără să-și dea seama.

Clienții care găsesc pătrunjel în șaorma sunt exasperați și pentru că statul nu-i ajută cu nimic. Degeaba sună la Protecția Consumatorului să vină să închidă șaormăria, cei de acolo râd de ei și-i fac ”fătălăi”, susține un alt client otrăvit cu pătrunjel.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 martie 2021 07:03
Citește mai mult despre: șaorma

Alte articole

Vezi mai mult