„Otrăviţi maidanezii cu cianura de la Roşia Montană”, desemnată cea mai bună glumă din internet

De mai bine de două săptămâni, clădirile mai multor corporaţii din Pipera sunt zguduite de hohotele de râs ale angajaţilor care râd la gluma cu „Să trimitem maidanezii la Roşia Montană şi să-i otrăvim cu cianura de la RMGC”. Conform datelor de la serviciul de ambulanţă, un număr de 19 persoane au fost transportate de urgenţă la spital cu hernie de râs iar în cazul unui tânăr s-a intervenit prea târziu, acesta murind de râs la locul de muncă.

Tot la 112 s-au înregistrat o serie de solicitari venite din partea cetăţenilor oraşului bulgar Ruse, care au reclamat că cetăţenii din Giurgiu râd la această glumă de 6 zile, fie zi, fie noapte, şi tulbură liniştea public şi migraţia păsărilor. Incidente neplăcute s-au înregistrat şi în Roşia Montană, unde mai mulţi mineri care s-au autosechestrat în mină au râs până s-a surpat o galerie pe ei.

În numeroaselor semnalări pe această temă, UNESCO a decis să ia măsuri şi a introdus gluma în patrimoniul universal, declarând-o cea mai bună glumă de pe internet. Cu această ocazie mai mulţi români şi-au notat gluma în telefon sperând s-o spună de revelion, la petrecerea firmei, sau într-un cadru intim, cu prietenii. Specialiştii estimează că singura modalitate prin care gluma poate fi făcută mai amuzantă e să fie recitată de cunoscutul umorist Teo într-un viral de pe internet.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 septembrie 2013 13:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult