OZN filmat deasupra Vasluiului! Nimeni nu poate explica cine are cameră video în Vaslui

O înregistrare care pare să arate un OZN plutind deasupra municipiului Vaslui i-a şocat pe cercetătorii din întreaga lume. Potrivit acestora, dacă filmul nu este un fals, acesta ar putea dovedi prezenţa pe teritoriul Vasluiului a unei persoane care îşi permite o cameră de filmat.

“Vorbim despre un fenomen paranormal, care ar putea revoluţiona cunoştinţele noastre despre Univers”, a declarat cunoscutul ufolog Decebal Popescu. “O navă extraterestră reală, filmată deasupra Vasluiului! Vă puteţi imagina aşa ceva? Până de curând, cei care credeau în existenţa vasluienilor care îşi pot cumpăra o cameră video erau consideraţi nebuni de legat.”

Alţi experţi sunt însă sceptici în ceea ce priveşte autenticitatea înregistrării. “E o simplă iluzie optică, provocată de un grup de beţivi surprinşi în cadru”, explică unul dintre ei. “Aceasta face ca localitatea de sub OZN să pară a fi Vasluiul, dar de fapt avem de a face cu un fenomen perfect normal: un OZN filmat deasupra unui oraş oarecare. Ipoteza că Vasluiul ar fi vizitat de civilizaţii care deţin camere video e cel puţin excentrică.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
17 noiembrie 2012 14:11
Citește mai mult despre: Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult