(P) Intrigat de un banner publicitar, un caracalean l-a decupat cu fierăstrăul de pe monitorul laptopului

Bulversat de un banner publicitar pe care n-a reușit să-l înțeleagă, un caracalean a luat un fierestrău și l-a decupat cu totul de pe monitorul laptopului. ”Nu am putut rezista, că scria pe el «Fără obligații», așa că am vrut să văd care-i faza cu el, să-i întreb și pe alții despre ce e vorba, poate știu ei mai bine”, a povestit caracaleanul.

Nici ceilalți caracaleni n-au știut însă mai multe despre banner, ba chiar au râs de bărbatul care l-a decupat din laptop. ”Ce prost, putea să rupă ecranul cu totul, nu să se chinuie să-l decupeze!”, l-au persiflat ceilalți caracaleni.

Incidentul de la Caracal nu este însă unul izolat, cazuri similare având loc și în alte zone ale țării. Tot din cauza unor misterioase bannere publicitare, într-o instituție de stat s-a produs un adevărat miracol: bugetarii au stat ore bune peste program, încercând să deslușească ce anume se ascunde în spatele banerelor. 

Schimbi_cand_vrei_KV4_landscape.jpg

Dar poate cel mai greu de înțeles incident este cel care o are în centru pe o femeie pasionată de shopping. În mod cu totul inexplicabil, aceasta a petrecut mai mult în fața unui banner publicitar decât într-un magazin de haine. Până și Stephen Hawking a recunoscut că teoria sa asupra timpului ar putea suferi modificări după acest incident.Fara_Taxa_KV4_landscape.jpg

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 octombrie 2017 11:20
Citește mai mult despre: bannere caracal caracalean publicitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult