(P) Șoferii blocați în traficul din Capitală au crezut că i-a prins Crăciunul, deși mai erau cinci zile până atunci

Dacă ai condus cel puțin o dată prin București în preajma sărbătorilor, știi cât de necesare îți sunt răbdarea, dar mai ales, apa, câteva sandviciuri, poate și o carte sau un board game – dacă ai companie. Trece timpul mai ușor cât stai în coloana de mașini.

Miercuri seară, însă, zeci de șoferi bucureșteni au trecut prin momente de confuzie, când staționau pe bulevardul Magheru, așteptând ca din moment în moment să mai înainteze încă o jumătate de metru. Plecați să cumpere cadouri înainte de sărbători, cei mai experimentați își luaseră cu ei și schimburi pentru a doua zi. Confuzia s-a produs când de pe trotuar au apărut 100 de Moși Crăciun care au început să le împartă daruri celor din mașini. Nu au fost puțini cei care, pierzând noțiunea timpului petrecut în trafic, au crezut că i-a prins Crăciunul în drum spre mall.

”Știam că va fi un drum dificil, așa că mă învoisem deja de la serviciupentru ziua următoare. Până la urmă, toți de acasă merită să le pun ceva frumos sub brad, că cine știe dacă Moșul ajunge anul ăsta. Când am văzut o armată de costume roșii pe bulevard, am înlemnit: să vezi c-a ajuns Moșul ăla adevărat, din Laponia, cu întăriri cu tot, iar eu…tot în intersecția asta!”, spune unul dintre șoferi.

”Am luat telefonul s-o sun pe sotia mea, să-i spun că-mi pare rău și că nu mă supăr dacă a făcut bradul fără mine”, mărturisește alt bucureștean.

Au răsuflat ușurați când au aflat că Moș Crăciunii fuseseră trimiși de Coca-Cola să le facă o bucurie, drept recompensă pentru curajul de a se aventura în traficul bucureștean, cu misiunea de a cumpăra cadouri pentru cei dragi. Ce e drept, până când s-au pus mașinile în mișcare, moșii au avut vreme să împartă câteva mii de cadouri. Încântați de surpriză și bucuroși să afle că mai sunt totuși câteva zile până la Crăciun, mulți dintre șoferi au început să cânte colinde din claxon.

22 decembrie 2017 12:12
Citește mai mult despre: coca cola mos craciun trafic

Alte articole

Vezi mai mult