Se spune, în general, despre oamenii care muncesc în corporații că ar fi mai deștepți, că de-aia au muncă de birou. Da de unde, sunt pasibili la farse la fel de mult ca o bătrânică sunată prin metoda „Accidentul”. De exemplu astăzi, 30% din corporatiști n-au venit azi la mnuncă pentru că i-a păcălit un memo care spunea 1 aprilie este duminică și nu se muncește. 

corporatist_vesel_birou_munca.jpg

„Dom'ne, nici nu m-am gândit, am văzut memo-ul ăla azi dimineață, zic, fii atent, asta e duminica aia liberă pe an. Și nu m-am dus la birou să termin auditul ăla. M-au sunat colegii «băi, ești bolnav, de ce nu ai venit azi la muncă, e duminică nornmală». Abia dup-aia mi-am dat seama că a fost doar o farsă de 1 aprilie și eu chiar trebuia să fiu la birou”, explică Șandor Popescu, un corporatist din Pipera.

Deși e zi de lucru, corporatiștii sărbătoresc, totuși, 1 aprilie. Aceștia, de exemplu, fac schimb de badge-uri între ei și se duc și lucrează unul la locul de muncă al celuilalt și fac Excel-uri și Power-Pointuri până noaptea târziu. Câștigă ăla care e descoperit ultimul de șefi că nu lucrează de fapt în biroul ăla. 

Scris de Eftimie | Sunday, 01.04.2018 09:17 Social

National Cinematografic