Păcăleală de 1 aprilie! 30% din corporatiştii din Pipera nu au venit la muncă, au crezut că ar fi liber pentru că e duminică

Se spune, în general, despre oamenii care muncesc în corporații că ar fi mai deștepți, că de-aia au muncă de birou. Da de unde, sunt pasibili la farse la fel de mult ca o bătrânică sunată prin metoda „Accidentul”. De exemplu astăzi, 30% din corporatiști n-au venit azi la mnuncă pentru că i-a păcălit un memo care spunea 1 aprilie este duminică și nu se muncește.

„Dom’ne, nici nu m-am gândit, am văzut memo-ul ăla azi dimineață, zic, fii atent, asta e duminica aia liberă pe an. Și nu m-am dus la birou să termin auditul ăla. M-au sunat colegii «băi, ești bolnav, de ce nu ai venit azi la muncă, e duminică nornmală». Abia dup-aia mi-am dat seama că a fost doar o farsă de 1 aprilie și eu chiar trebuia să fiu la birou”, explică Șandor Popescu, un corporatist din Pipera.

Deși e zi de lucru, corporatiștii sărbătoresc, totuși, 1 aprilie. Aceștia, de exemplu, fac schimb de badge-uri între ei și se duc și lucrează unul la locul de muncă al celuilalt și fac Excel-uri și Power-Pointuri până noaptea târziu. Câștigă ăla care e descoperit ultimul de șefi că nu lucrează de fapt în biroul ăla.

Scris de Ef
1 aprilie 2018 09:04
Citește mai mult despre: 1 Aprilie corporatisti

Alte articole

Vezi mai mult