Pachetul de unt legat cu șnuruleț alb-roșu, vedeta târgurilor de Mărțișor din țară

Uită de mărțișoarele clasice, chicioase și ieftine! Anul acesta, impresionează femeia iubită oferindu-i un mărțișor pe care nu-l va uita niciodată: un pachet de un legat cu un șnuruleț alb-roșu, așa cum se cuvine!

În timp ce la majoritatea tarabelor cam bate vântul, la taraba cu unt de Mărțișor era bătaie astăzi la Târgul de la Muzeul Țăranului, unde toți mușteriii încercau să pună mâna pe unul. Atât de mare era cererea încât s-a auzit ”Să se dea câte un pachet de unt, să ajungă la toată lumea”, exact cum se zicea pe vremea lui Ceaușescu.

”Fiți atenți la țepe! Nu toate pachetele de unt sunt egale și există unii producători care nu doar că au scumpit untul, dar în loc de 200 grame pachetul are doar 180 grame, care abia îți ajung să ungi două-trei felii de pâine sănătoase”, previne Decebal Popescu.

Disperați să fie și ei la modă și să nu se trezească cu mărțișorul în cap, unii bărbați disperați au cumpărat unt de 65%, sau chiar untar, care nici măcar nu poate fi numit unt și riscă, în cazul în care vor fi prinși, să nu mai pupe pizdă o perioadă destul de lungă.

Scris de Ionut
26 februarie 2023 08:21
Citește mai mult despre: mărțișor unt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult