Pădurile României au crescut cu 30% de când s-au închis saloanele de epilat

Defrișări stopate în toată țara! De mai bine de o lună, de când s-au închis saloanele de epilat, femeile se confruntă cu o explozie a tufișurilor de prin toate zonele corpului. Multe femei constată că le crește păr prin unele părți pe unde nici nu știau că e posibil, dar părul era tocit în mod natural prin mers, lucru pe care femeile nu-l mai fac de când stau în case.

Pădurile României s-au regenerat în totalitate și în peste 30% din cazuri au depășit recorduri de lungime și stufoșenie. Femeile fac eforturi disperate să reducă jungla cu lamele de ras, dar fără ajutorul saloanelor lupta e ca și pierdută: ce rad ziua crește la loc noaptea!

Nevoia de mers la saloanele de epilat e explicată simplu: sunt zone unde pur și simplu nu ajungem, de exemplu pe spate, unde ne crește un fel de coamă, sau pe fund, în cazul femeilor grase, categorie în care intră peste 90% din românce, patria slăninii. Femeile cer voie ca după 15 mai să aibă permisiunea de a se aduna măcar în grupuri de câte 3, să se epileze reciproc, că altfel vom fi sufocați de păduri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 mai 2020 06:05
Citește mai mult despre: femei

Alte articole

Vezi mai mult