Pâinea cu pliantele Coaliţiei pentru Familie e nimic! Şobolanul de la Kaufland are o pancartă cu “Votaţi DA la referendum”

Apar noi cazuri de propagandă ilegală! După ce pâinea vândută într-un supermarket avea în loc de etichetă pliante pro-referendum, puse de adepţii fanatici ai Coaliţiei pentru Familie, a apărut o campanie şi mai murdară, la propriu! Celebrul şobolan din Kaufland a primit de la PSD o pancartă cu “Votaţi DA la referendum” şi îndeamnă clienţii să meargă la vot.

Clienţii magazinului spun că şobolanul nu mai stă doar la raionul de carne, unde locuieşte, ci s-a deplasat şi la brânzeturi şi lactate, unde sunt mai mulţi clienţi, pe care îi acostează şi le spune: “Sper că vă veţi exercita dreptul de vot! Nu lăsaţi homosexualii să vă ia copiii!”, în timp ce ronţăie nişte caşcaval.

“Am venit cu fiul meu la cumpărături şi a strigat tare: ”, spune un părinte. Se spune că şobolanul ar fi un ipocrit şi că ar avea o relaţie cu un gândac hermafrodit de la legume, deci complet interspecii şi foarte lgbt. E posibil ca şobolanul să fi ajuns aşa din cauza hormonilor puşi în carne şi lactate, sau de la vaccinuri, dar acestea sunt doar zvonuri.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
2 octombrie 2018 15:46
Citește mai mult despre: Kaufland propaganda referendum sobolan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult