Pâinea cu pliantele Coaliţiei pentru Familie e nimic! Şobolanul de la Kaufland are o pancartă cu “Votaţi DA la referendum”

Apar noi cazuri de propagandă ilegală! După ce pâinea vândută într-un supermarket avea în loc de etichetă pliante pro-referendum, puse de adepţii fanatici ai Coaliţiei pentru Familie, a apărut o campanie şi mai murdară, la propriu! Celebrul şobolan din Kaufland a primit de la PSD o pancartă cu “Votaţi DA la referendum” şi îndeamnă clienţii să meargă la vot.

Clienţii magazinului spun că şobolanul nu mai stă doar la raionul de carne, unde locuieşte, ci s-a deplasat şi la brânzeturi şi lactate, unde sunt mai mulţi clienţi, pe care îi acostează şi le spune: “Sper că vă veţi exercita dreptul de vot! Nu lăsaţi homosexualii să vă ia copiii!”, în timp ce ronţăie nişte caşcaval.

“Am venit cu fiul meu la cumpărături şi a strigat tare: ”, spune un părinte. Se spune că şobolanul ar fi un ipocrit şi că ar avea o relaţie cu un gândac hermafrodit de la legume, deci complet interspecii şi foarte lgbt. E posibil ca şobolanul să fi ajuns aşa din cauza hormonilor puşi în carne şi lactate, sau de la vaccinuri, dar acestea sunt doar zvonuri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
2 octombrie 2018 15:10

Alte articole

Vezi mai mult