Până la finalizarea metroului, Tarom introduce zboruri săptămânale Drumul Taberei – Bucureşti

Veşti bune pentru bucureştenii originari din Drumul Taberei care vor să-şi petreacă vacanţa în cartierul natal! Până la finalizarea metroului, compania aeriană Tarom va opera curse săptămânale Drumul Taberei – Bucureşti şi retur, cu escală în Militari, scutindu-i pe călători de drumul de 12 ore cu troleibuzul sau maşina personală.

Amintim cititorilor că o pistă de aterizare a fost construită recent în parcul Moghioroş, fiind folosită până acum doar pentru transportul de mărfuri către îndepărtatul cartier unde locuiesc zeci de mii de români.

“De săptămâna viitoare, primul terminal de pasageri al Aeroportului Internaţional Moghioroş va fi deschis publicului, deservind aeronavele Boeing 737 ale companiei Tarom şi, curând, şi pe cele ale operatorului low-cost DrumTab-Air”, asigură Decebal Popescu, căpetenie locală.

Zborul Drumul Taberei – Bucureşti va dura circa trei ore, timp în care călătorii se vor bucura de o privelişte deosebită asupra cartierului Cotroceni, a Academiei Militare şi a Grădinii Botanice, au adăugat reprezentanţii Tarom.

Scris de Vasile
19 august 2014 12:08
Citește mai mult despre: Bucuresti Drumul Taberei metrou tarom

Alte articole

Vezi mai mult