Până unde merge rasismul? Un român a bătut doi ţigani care au intrat peste el în casă!

Cât de rasist, să fii, frate? Chiar nu ne mai pasă de semenii noștri? Țiganii sunt sau nu sunt oameni? Sunt doar câteva din întrebările de bun simț ridicate de un nou caz în care un cetățean a înțeles greșit legea și a bătut doi țigani care n-au făcut altceva decât să intre peste el în casă, să fure una-alta, pentru că vor să le ofere celor 14 copii ai lor o viață mai bună.

”Eu stau la etajul 1. I-am văzut pe balcon. Forțau ușa. Au reușit să intre și i-am făcut șnițele cu o bâtă de baseball, apoi i-am aruncat la gunoi, că eu am fost educat să nu las mizeria pe stradă”, explică Marian Coltea, românul rasist.  Acesta a avut și tupeul să sune la Poliție, să se plângă că au intrat niște cetățeni de etnie irelevantă peste el, ca și cum ar avea acest drept.

Românul a fost arestat pentru că nu le-a oferit celor doi țigani egalitatea de șansă. Potrivit legii, cetățeanul trebuia să le ofere imediat țiganilor un loc de muncă, dar și câte un loc special de student într-o universitate, după care să se mute cu familia undeva cu chirie și să-i lase pe țigani să se mute în casa lui, sau să le-o vândă pe o sumă de nimic, ca să nu-l taie cu cuțitul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 august 2017 20:39
Citește mai mult despre: bataie rasism tigan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult