Panama Papers e un fâs. Au apărut Bârlad Papers, cu datoriile pe caiet de la un birt

Tot ce vezi la televizor e vrăjeală! Nu te lăsa influențat de propaganda care îți abate atenția de la adevăratele probleme, probleme apăsătoare, de lângă noi, probleme reale. E și cazul Panama Papers, diversiune gândită să abată atenția fraierilor de la Bârlad Papers, un caz imens de corupție, cu datorii trecute pe caiet la un birt.

”Abia începem să înțelegem ce s-a întâmplat acolo. Sunt miliarde și miliarde de lei, parcă înghițiți de o gaură neagră. Catastife pline cu milioane de țoiuri cu țuică sau vin, vagoane întregi cu spirt, e ceva monstruos. Acolo s-au dosit averi imense. Dacă n-ar fi fost aceste cheltuieli, Bârladul ar fi acum un mic Dubai, deși nu ne dăm seama cum, că aici nu muncește și n-a muncit vreodată nimeni, de când a apărut viața în Vaslui”, spune Marian Coltea, contabil care analizează Bârlad Papers.

Concret, se pare că mai toate persoanele din conducerea Bârladului și cam toți bugetarii au acumulat datorii imense la birt și nu le-au plătit, pentru că sunt atât bețivi, cât și corupți.

În urma scandalului, ratingul Standard and Poors acordat Vasluiului a fost scăzut de la ”DD3/Oh my fucking God” la ”Fuck my life/Apocaliptic”, iar firma de rating a simțit nevoia să-și schimbe denumirea în Standard and Extremely Poors. Primarul din Bârlad nu a comentat scandalul Bârlad Papers, pentru că se pare că avea 6 milioane de dolari datorie la birtul respectiv, doar din spirt.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 aprilie 2016 10:59
Citește mai mult despre: barlad betivi birt datorii Panama Papers Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult