Pandele se plânge că Gabi Firea îi tot scoate berile din frigider, ca să-și țină ea moaștele la rece

După ce că e huidută de zeci de mii de oameni pe stadion, Gabi Firea nu are liniște nici măcar acasă. Soțul ei, Florentin Pandele, a început s-o huiduie și el prin casă, iritat că Firea îi tot scoate berile din frigider ca să-și pună ea moaștele la rece. Ba chiar Pandele ar fi scăpat la un moment un ”Habotnico!”, deși informația n-a fost confirmată oficial.

”N-am mai băut o bere rece acasă din iarnă, când mi le răceam afară”, s-a plâns Pandele. ”La început, Găbița ținea la frigider doar moaște de mici dimensiuni, un deget, un sfârc, o …, chestii de genul ăsta. Aveam și eu loc de beri. Până într-o seară, când era să fac infarct: am deschis frigiderul să-mi iau o bere și am dat peste un cap de sfânt, care mai și rânjea către mine. I-am spus că deja exagerează, dar ea nu mă crede.”

Gabi Firea să plânge la rândul ei de comportamentul lui Pandele și-l acuză că într-o seară a prăjit în tigaie degetul unui sfânt, după care l-a și mâncat. În apărarea sa, Pandele spune că a crezut că e fish finger, nicidecum degetul unui sfânt. Iar la reacția furibundă a lui Firea, ”Boule, dar n-ai văzut că avea unghie?”, Pandele a răspuns senin ”Păi am crezut că-i un solz necurățat”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 iunie 2018 09:54
Citește mai mult despre: Firea moaste pandele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult