Adevărata ameninţare! Pe străzile Capitalei a fost semnalată o ambulanţă neagră, care ademeneşte persoane tinere şi le răpeşte. În ambulanţă sunt profesori, care le fac celor răpiţi dosare de admitere. Victimele se trezesc înscrise la Spiru Haret, de unde nu mai au nicio scăpare.ambulanta_spiru.jpg

“Am crezut că vor să-mi fure rinichiul, dar de fapt au scos un dosar cu şină, mi-au făcut o copie după buletin, m-au pus să semnez şi pe urmă au început să-mi ceară bani. Deşi n-am fost la niciun curs, mi-au spus că deja am restanţe şi că ar fi bine să adun banii de reexaminare”, explică Marian Coltea, unul din tinerii răpiţi.

Cei din Ambulanţa Neagră de la Spiru lucrează subversiv. Ca să-i facă să urce, îi ademenesc pe studenţi cu zacuscă, ştiind obsesia acestora pentru acest preparat. Ambulanţa neagră de la Spiru a fost semnalată şi în alte localităţi. Efectul e devastator. Sunt aduşi în Capitală mii şi mii de tineri care îngroaşă rândurile prostimii din Bucureşti, oraş sufocat de idioţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 29.09.2016 17:16 Social

National Cinematografic