Haos şi groază în timpul unui zbor Ryanair, după ce pilotul a anunţat dezinvolt că se îndreaptă spre “România”. “Bună ziua! Sunt căpitanul Decebal Popescu, comandatul aeronavei. În acest moment survolăm Craiova la o altitudine de 11.000 metri. La sol temperatura este de 5 grade, iar corupţia o depăşeşte pe cea din Bulgaria”, a spus pilotul.panica_avion_romania.jpg

Pasagerii, luaţi prin surprindere de anunţ, au intrat în panică şi şi-au pus măştile de oxigen, urlând: “Nu! Nu acolo! Orice, dar nu România!”. Un pasager german a leşinat şi a intrat în comă după ce cineva i-a spus: “Aşa e la low cost”, germanul aflând că e la bordul unui marfar aviatic tipic pentru Europa de Est.

Panica s-a instalat nu doar printre români, ci şi printre turiştii străini, care luaseră bilete spre Otopeni fără să realizeze că aeroportul se află în ţara noastră, pe care o detestă: “Evident nu m-aş fi urcat în avion dacă ştiam că voi fi dus acolo. Doar nu sunt nebun”, a spus Mauro Fabrizio, pasager în avionul groazei.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Tuesday, 21.01.2020 16:48 Social

National Cinematografic