Inimaginabilul e pe cale să se producă! Universitatea Spiru Haret îşi va întrerupe tradiţia admiterii exclusiv a elevilor picaţi la BAC, pentru că anul ăsta sunt cam puţini şi rivalitatea e mare. Nu doar că mulţi din cei picaţi vor alege o carieră de Dorei la lopată, dar e posibil ca şi alte universităţi să le ofere diplome lipsite de valoare, fără să le ofere şi o pregătire reală.studentii_de_la_spiru_clasa_pregatitoare.jpg

“Vom încerca să-i covingem să se înscrie cât mai curând. Le vom oferi un discount de 33% la taxa de şcolarizare dacă se înscriu acum şi renunţă să dea iar BAC-ul în sesiunea din toamnă. Nu putem risca să ia diploma şi să-i pierdem. Discountul de 33% e egal cu procentul celor picaţi anul ăsta, ni s-a părut o propunere inteligentă”, explică Robert Acrişor, reprezentant Spiru Haret.

Cei de la Spiru spun că preferă să admită studenţi fără BAC, pentru că se poate lucra mult mai uşor cu ei. Ei nu pun întrebări idioate de genul: de ce facem botanică la Drept? Totul ce contează e că ei pot obţine la noi o diplomă, cu care pot merge mai departe pe traiectoria mediocrităţii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 12.07.2016 19:46 Social

National Cinematografic