Panica s-a instalat şi la Bucureşti. Mii de bărbaţi refuză să ducă gunoiul, de frica unui atentat

Efectele atentatelor încep să se vadă şi în România. Mii de bărbaţi din Capitală au refuzat azi să ducă gunoiul şi le-au spus soţiilor că e posibil ca ghena să fie minată. Cei care au tomberon au explicat că orice terorist poate veni noaptea să monteze o grenadă acolo şi când ridici capacul bang! te-ai făcut praf şi cine se mai duce la Administraţia Financiară să scoată extrase pe urmă?

”E posibil să fie ascunşi teroriştii chiar la uşa de intrare a blocului. Cel mai bine e să rămâi în casă şi să aştepţi câteva zile, până trece urgia asta, până se mai liniştesc lucrurile. Ideal ar fi ca soția să mai iasă din când în când, să ia pâine și să-mi ia și mie niște țigări și vreo câteva beri, pentru că stresul unui posibil atentat mă deshidratează”, susține Victor T, cetățean din Berceni care se teme de atentate.

Situația cea mai groaznică e a unui bărbat a cărui soție abia a născut. Acesta spune că va fi nevoit să înfrunte amenințarea teroristă, să ducă gunoiul și apoi să se refugieze într-o cârciumă, unde să organizeze cu niște prieteni rezistența anti-teroristă: ”Se știe că teroriștii nu consumă alcool, deci ideal ar fi să mergem ori într-o distilărie, ori direct într-o fabrică de bere”, spune bărbatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 martie 2016 08:03
Citește mai mult despre: atentat gunoi terorism

Alte articole

Vezi mai mult