Nici Canada nu scapă! Teroristul internaţional Ştefan Hruşcă a făcut sute de victime la un târg de Crăciun din Montreal. Profitând de neatenţia echipajelor de securitate, monstrul a urcat pe o scenă, a pus mâna pe microfon şi a dat cu ler în ei. Primii au căzut seceraţi cei din rândul întâi, care n-au avut nicio şansă.hrusca_atentat.jpg

Mulţimea panicată a început să fugă cât mai departe de scenă, dar din păcate sute de oameni au fost expuşi la unde sonore periculoase.  Un român din Montreal, prezent la concert, a identificat imediat pericolul şi le-a spus canadienilor să fugă. Acesta a auzit “Deşchide nană uşa, c-am pornit a corinda” şi a realizat ce se întâmplă.

"I-am resuscitat, au avut noroc că aveam nişte manele în telefon şi le-am pus căştile. Abia şi-au revenit, săracii", a mai declarat românul din Montreal. Din păcate, Hruşcă nu a fost prins nici anul ăsta, deci un nou atentat e extrem de posibil şi poliţia canadiană e în stare de alertă maximă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 23.12.2016 15:46 Social

National Cinematografic