Nici Canada nu scapă! Teroristul internaţional Ştefan Hruşcă a făcut sute de victime la un târg de Crăciun din Montreal. Profitând de neatenţia echipajelor de securitate, monstrul a urcat pe o scenă, a pus mâna pe microfon şi a dat cu ler în ei. Primii au căzut seceraţi cei din rândul întâi, care n-au avut nicio şansă.hrusca_atentat.jpg

Mulţimea panicată a început să fugă cât mai departe de scenă, dar din păcate sute de oameni au fost expuşi la unde sonore periculoase.  Un român din Montreal, prezent la concert, a identificat imediat pericolul şi le-a spus canadienilor să fugă. Acesta a auzit “Deşchide nană uşa, c-am pornit a corinda” şi a realizat ce se întâmplă.

"I-am resuscitat, au avut noroc că aveam nişte manele în telefon şi le-am pus căştile. Abia şi-au revenit, săracii", a mai declarat românul din Montreal. Din păcate, Hruşcă nu a fost prins nici anul ăsta, deci un nou atentat e extrem de posibil şi poliţia canadiană e în stare de alertă maximă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 23.12.2016 15:46 Social

National Cinematografic