Panică şi teroare la Târgul de Crăciun Montreal. Hruşcă s-a urcat pe scenă şi a început să colinde

Nici Canada nu scapă! Teroristul internaţional Ştefan Hruşcă a făcut sute de victime la un târg de Crăciun din Montreal. Profitând de neatenţia echipajelor de securitate, monstrul a urcat pe o scenă, a pus mâna pe microfon şi a dat cu ler în ei. Primii au căzut seceraţi cei din rândul întâi, care n-au avut nicio şansă.

Mulţimea panicată a început să fugă cât mai departe de scenă, dar din păcate sute de oameni au fost expuşi la unde sonore periculoase. Un român din Montreal, prezent la concert, a identificat imediat pericolul şi le-a spus canadienilor să fugă. Acesta a auzit “Deşchide nană uşa, c-am pornit a corinda” şi a realizat ce se întâmplă.

„I-am resuscitat, au avut noroc că aveam nişte manele în telefon şi le-am pus căştile. Abia şi-au revenit, săracii”, a mai declarat românul din Montreal. Din păcate, Hruşcă nu a fost prins nici anul ăsta, deci un nou atentat e extrem de posibil şi poliţia canadiană e în stare de alertă maximă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 decembrie 2016 13:12

Alte articole

Vezi mai mult