Convoi de TIR-uri în fața locuinței lui Ion Țiriac, care își face și el proviziile, panicat de coronavirus și de o posibilă penurie de produse alimentare. Țiriac și-a comandat cu un avion privat o tonă de caracatiță proaspătă din Grecia, trufe din Italia și o vită kobe întreagă, carcasă, din Japonia. Din păcate livrarea de cafea kopi luwak întârzie din Indonezia, Țiriac fiind auzit certându-se la telefon cu un pilot de avion de marfă.tiriac_provizii.jpg

Fiind convins că Bucureștiul va fi închis, Țiriac și-a construit o brutărie în curtea casei, să aibă croasante calde la micul dejun, semn că e puțin speriat de ce se întâmplă și că inclusiv el ar putea fi dat peste cap de starea de urgență.

”Din păcate e prea târziu să plec pe insula mea privată din Vanuatu, și nu vreau să mă înghesui cu toți săracii la supermarket”, delară Țiriac. Miliardardul spune că în cel mai rău caz va trimite o dronă să ridice niște caviar de la un depozit: ”Nu vreau să mor de foame, o gustare trebuie să iau și eu”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Sunday, 15.03.2020 10:35 Social

National Cinematografic