Pulanele lungi şi neiertătoare ale jandarmilor români fac încă o victimă! Însuşi Papa Francisc a fost bătut măr în această dimineaţă, în timp ce venea la Suceava pe jos, desculţ, cu intenţia de a dona cinci ventilatoare medicale bolnavilor de COVID.

buletinuldesuveranalpapei.jpg
Oprit de jandarmi şi pus să se legitimeze, Papa le-a înmânat buletinul şi le-a adresat câteva cuvinte în latină, moment în care furia oamenilor legii s-a dezlănţuit.

"Bălmăjea ceva, că n-are nevoie de declaraţie, că el e 'cetăţean suveran pontif'. Ne-a fluturat şi nişte hârtii cu chestia asta. Ce faci, tătăiţă, mă iei de fraier? Mai purta şi masca pe cap, nebunul. Ce eşti tu, mă, suveran? Uite, io am super-pulan", spune Geany Tunaru, jandarmul care a condus operaţiunea de băgare în spital a Papei.

"În primul rând, la vârsta lui, ce căuta pe stradă în afara orelor permise? Mai şi mirosea a vin. Eu zic că bine i-au făcut. Cine se crede, Papa de la Roma?", comentează Marcel, localnic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 23.04.2020 12:21 Social

National Cinematografic