Deși nu era în program, Suveranul Pontif a făcut în această seară și o vizită la sediul Radet, ca să întrebe de ce nu are apă caldă în cameră. Inițial, Papa Francisc a sunat la numărul pe pe site-ul Radet, dar fără succes, așa că nu i-a rămas la îndemână decât varianta unei vizite la sediu.

papa_francisc_radet.jpg ”Să nu credeți că nu am încercat să rezolv problema singur înainte de a-i contacta pe cei de la Radet”, a spus Papa Francisc. ”Am sfințit țevile și robineții, după care m-am rugat 30 de minute lângă cada de la baie, dar fără succes: nici urmă de apă caldă. Aba apoi am sunat la Radet, încercând să aflu de ce nu am apă caldă în cameră. Și cum nu mi-au răspuns, iată-mă și la sediul lor.”

Ca să nu deranjeze pe nimeni, Papa a ajuns la sediul Radet cu un taxi, ocazie cu care a învățat câteva cuvinte noi în română, celebrele  ”50 de lei, boss!”. Asta deși a avut parte de o cursă de doar 2 km. Și, bineînțeles, la sediul Radet nu a găsit pe nimeni, că doar e vineri seara. Dar salvarea liderului catolic a venit de la Patriarhul Daniel, care în bunătatea lui i-a permis Papei să folosească dușul din limuzina sa personală.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 31.05.2019 21:01 Social

National Cinematografic