La mai puțin de o lună de la vizita istorică în România, Papa Francis a anunțat că va reveni în țara noastră. Suveranul pontif spune că nu-și găsește mai multe obiecte personale și că, după ce-a căutat prin tot Vaticanul, singura explicație plauzibilă este că acestea ar fi în România.

papa_trist_patriarhie.jpg ”Cel mai important e portofelul”, a spus Papa Francisc. ”Și nu mă interesează deloc banii din el, ci toate actele pe care le aveam acolo. Și mai ales cardul de sanctitate, fără de care nu pot oficia anumite slujbe religioase. Problema este că există doar un singur astfel de card de sanctitate, nu e ca și cum aș putea să împrumut unul de la cardinali.”

Despre ceas și lănțișor, ambele din aur, Papa Francisc spune că ultima dată le-a avut când s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel. ”Țin minte lucurul ăsta pentru că Patriarhul mi le-a admirat foarte mult, chiar m-a rugat la un moment să i le las puțin, să le vadă mai de aproape. Ăsta e ultimul lucru pe care mi-l amintesc despre ele.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 26.06.2019 19:48 Social

National Cinematografic