Papa va limita natalitatea la Vatican! Preoţii vor avea dreptul la un singur copil

Vaticanul, afectat de explozia demografică! Cel mai mic stat din Europa se confruntă cu o creştere a natalităţii atât de mare încât papa Benedict al XVI-lea se gândeşte foarte serios să copieze legislaţia din China.

„De vină”, spune suveranul pontif, „e faptul că în ultimii ani şi la Vatican a fost exacerbată sexualitatea prin tot soiul de slujbe pe plajă în bikini şi concursuri de misse, dar şi că aici mai toată lumea arată foarte sexy, din cauză că umblă în negru, o culoare care te slăbeşte extrem de mult. Cred, oricum că membrii clerului, dacă tot vor să-şi facă de cap, ar trebui măcar să folosească mai frecvent metodele anti-confesionale.”

Ca urmare, Benedict al XVI-lea vrea să introducă legi extrem de dure care să limiteze natalitatea. Astfel, cuplurile de călugări şi de preoţi ar putea să aibă dreptul doar la un copil, cele de episcopi sau cardinali, la doi copii iar cuplurile de papi, la trei copii. Cetăţenii care nu respectă aceste reglementări riscă chiar să fie împuşcaţi pe unul din stadioanele Vaticanului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 noiembrie 2011 14:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult