Paranormal! Un magazin Mega Image, bântuit de fantoma unuia Mic.ro!

Fenomene inexplicabile se petrec de câteva luni pe o alee din cartierul bucureştean Rahova. Unul dintre zecile de magazine Mega Image situate între şase farmacii şi patru bănci pare a fi bântuit. Localnicii spun că în incinta magazinului se aud adesea şuiere asemănătoare vântului care ar bate prin rafturile goale, precum şi vaiete sinistre din care se distinge un înfricoşat „nu aveeeeeem!…”.

Unii cumpărători fideli spun că au fost de mai multe ori martorii unor apariţii stranii: tejghele pe care rămăseseră doar două pungi de pufuleţi şi-un burete de vase. Vedeniile, altfel foarte reale, ţin preţ de câteva secunde, cât să creeze panică, după care magazinul e din nou plin cu de toate. Angajaţii magazinului confirmă că şi lor li s-au întâmplat fenomene de poltergeist en gross şi cu amănuntul. Cel mai adesea acestea se manifestă sub forma sfârşitului de lună când pare că n-au primit salariul încă de anul trecut, deşi banii sunt deja pe carduri.

Localnicii cred că totul s-ar trage de la un pensionar care, nemulţumit că n-a mai prins să-şi completeze colecţia de cartonaşe cu dinozauri, ar fi blestemat locul cu „să dea dracii la pungă de plastic în voi, cu promoţiile voastre!”. Dar specialiştii în paranormalul de retail consideră că fenomenele se datorează de fapt amplasamentului: „Credem că magazinul a fost construit pe o necropolă financiară, cel mai probabil un alt magazin, dispărut în mod violent şi penibil. S-au descoperit urme de locuire şi tentative de amenajare care ne confirmă că e vorba de un Mic.ro”, spune Beniamin Efemsigi, expert-maistru în fenomenele paranormale de la casa de marcat.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Scris de Calin
8 noiembrie 2013 14:11