Parcagiii ilegali susţin că mulţi şoferi nu ştiu să parcheze, dar poliţia nu face nimic

Zeci de parcagii ilegali din Bucureşti se plâng de stilul de condus al şoferilor care vor să parcheze pe locurile ocupate de ei, susţinând că mulţi habar n-au să conducă, dar cu toate astea poliţiştii nu fac nimic.

„Nu ştiu cine le-a dat covrigul în mână, cred că şi-au luat permisul pe şpagă, pentru că parchează ca nişte cizme, câteodată ocupă 2 locuri, iar noi pierdem bani din asta. Am atras atenţia poliţiştilor, dar aceştia refuză să aplice amenzi şoferilor, eschivându-se că trebuie să-i prindă în flagrant”, se plânge Robert Acrişor, parcagiu ilegal din zona Universităţii Bucureşti.

Parcagiii susţin că şoferii parcaţi anapoda pe locurile ocupate de ei ar trebui amendaţi şi ar trebui să li se suspende şi dreptul de a conduce.

„Dacă nu i-am dirija noi, sigur ar lovi alte maşini parcate, atât de prost ştiu să parcheze, pe urmă se şi eschivează că n-au bani, atât de nesimţiţi sunt”, a mai declarat Robert Acrişor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 aprilie 2013 20:04

Alte articole

Vezi mai mult