Părerea expertului! Fumul gros din Floreasca, un semn clar că un inconştient a ars micii

Un incendiu a izbucnit joi în cartierul Floreasca din Capitală, în apropierea clublui Chaboo. Fumul negru și gros, înalt de câteva sute de metri a putut fi văzut din mai multe părți ale Bucureștiului. S-a intervenit cu 6 autospeciale ISU. Potrivit pompierilor, nici o persoană nu a fost rănită.

foto: Vitalie Cojocari

„Avem de-a face cu un caz de neglijență. Mai multe caserole de mici au fost lăsate la foc și nesupravegheate. Probabil avem de-a face cu persoane fără experiență, care nu știu că un mic bun mai lasă un pic de grăsime pe jar și se întețește focul. Îl lași să scadă și atunci îl întorci”, a declarat expertul în grătare al ISU București – Ilfov.

Cel mai probabil autorii incendiului s-au apucat să bea berea înainte să se termine micii. „Un mic bun nu are nevoie de bere, dacă-l faci cum trebuie pui doar muștar, să funcționeze ca lubrifiant pentru gât. Berea e după, ca să te clătești pe dinți”, spun reprezentanții ISU. Autorul incendiului a fost identificat și obligat să mânânce micii arși, fără muștar, doar cu pâine.

Scris de Eftimie
4 august 2016 14:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult