Părinte revoltat că minorii nu mai au voie țigări electronice: acum le fură pe ale mele!

Lovitură după lovitură aplicată părinților. După ce în urmă cu câteva zile minorilor li s-a interzis accesul la energizante, acum nu mai au voie nici să-și cumpere țigări electronice, să vapeze și ei ceva la colțul școlii în pauză. Părinții spun că aceste interdicții i-au adus la disperare.

„Mă trezesc dimineața, fără două țigări la cafea simt că nu merge treaba, mă doare capul toată ziua, că doar am băut și eu ca omul un coniac și patru beri. Și-acum să văd că mi-a furat ăsta micu’ din pachet! Pă vremea mea ptueai să pui mâna pe curea și să-i dai, să meargă el la chioșc după țigări. Acum mă reclamă la Direcția Copilului că nu-i dau și intră în sevraj”, spune un părinte revoltat.

În aceste condiții tinerii din ziua de azi vor ajunge să se spargă ca boomerii, cu vișinată și să fumeze din pipă făcută din coceni de porumb. Experții în educație spun că acest lucru este puțin probabil, întrucât pentru a ști cum se fumează mătasea porumbului ar trebui să știe să citească măcar primele cinci capitole din Tom Sawyer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 februarie 2024 13:09
Citește mai mult despre: copii fumat parinti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult