Părinţii din zilele noastre chiar îşi imaginează că au dat naştere unor genii! Vlăduţ Tomescu, student la Politehnică, a descoperit cu stupoare că părinţii i-au trimis, pe lângă zacuscă şi lenjerie, o cutie întreagă conţinând cantitatea imensă de trei prezervative.

student_politehnica_fara_maini.jpg

"Ştiu că începe vacanţa şi s-ar putea să ies o dată în oraş, dar ce sunt eu, Superman? Încă am cutia pe care mi-au dat-o la absolvirea liceului, şi asta a fost acum 12 ani", se plânge tânărul.

"Şi ai mei îşi închipuie că sunt un fel de Casanova, probabil de când le-am spus că am văzut o fată pe trepte, în faţa facultăţii. Dar asta era cândva în anul 2 şi fata era de fapt un băiat cu părul lung. De atunci îmi trimit lumânări parfumate, apă de gură, chiar şi un manual de sex tantric pe care-l folosesc ca să nu mi se mai clatine biroul", mărturiseşte Eugen, colegul de apartament al lui Vlăduţ.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Sunday, 17.06.2018 10:07 Social

National Cinematografic