Părinţii chiar au aşteptări nerealiste! Unui student de la Politehnică i-au trimis ai lui prezervative

Părinţii din zilele noastre chiar îşi imaginează că au dat naştere unor genii! Vlăduţ Tomescu, student la Politehnică, a descoperit cu stupoare că părinţii i-au trimis, pe lângă zacuscă şi lenjerie, o cutie întreagă conţinând cantitatea imensă de trei prezervative.

„Ştiu că începe vacanţa şi s-ar putea să ies o dată în oraş, dar ce sunt eu, Superman? Încă am cutia pe care mi-au dat-o la absolvirea liceului, şi asta a fost acum 12 ani”, se plânge tânărul.

„Şi ai mei îşi închipuie că sunt un fel de Casanova, probabil de când le-am spus că am văzut o fată pe trepte, în faţa facultăţii. Dar asta era cândva în anul 2 şi fata era de fapt un băiat cu părul lung. De atunci îmi trimit lumânări parfumate, apă de gură, chiar şi un manual de sex tantric pe care-l folosesc ca să nu mi se mai clatine biroul”, mărturiseşte Eugen, colegul de apartament al lui Vlăduţ.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
17 iunie 2018 10:06

Alte articole

Vezi mai mult