Părinţii cocalarului cu Maseratti îşi cer scuze: „Noi l-am crescut doar pentru organe”

Doi oamenii de ştiinţă britanici, soţ şi soţie, susţin că Petre Crăete este rezultatul unui experiment medical nereuşit din anii 70, experiment prin care se încerca obţinerea de organe umane de la retardaţi. Anunţul vine din partea celor care l-au crescut, iar acum regretă nespus ce au făcut.

Ca retardat, Petre Crăete a fost obţinut în laboratorul unor oameni de ştiinţă lipsiţi de scrupule, care l-au dat spre adopţie unei familii din Calafat. Părinţii adoptivi l-au crescut ca pe orice alt animal de companie. Dumnezeu i-a ajutat, iar ei i-au oferit lui Petre toate cele necesare traiului: hrană, adăpost şi steroizi. Treptat însă, părinţii au prins drag de el şi n-au mai vrut să-l sacrifice pentru organe, aşa că l-au trimis să se facă cocalar, prin puterea lui Dumnezeu.

La vârsta de şaisprezece ani, Petre Crăete a fugit de acasă, cu ajutorul lui Dumnezeu. El a reuşit să spargă geamul din camera sa, pe care o împărţea cu un cimpanzeu albinos, şi dus a fost. În Anglia a ajuns pentru un implant de nări, dar a rămas acolo după ce şi-a găsit un post de paznic de noapte la un lacto-bar din localitatea Londra. În timp, cocalarul a prins obiceiul să-şi holbeze nările la camera de filmat, cum făcea şi fostul său coleg de cameră.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 octombrie 2011 11:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult