Parteneriat Tarom-BOR. Stewardesele, înlocuite cu preoţi, care vor aduna banii de Bobotează

Exemplu de bună înţelegere între instituţiile statului! Biserica Ortodoxă şi Tarom au semnat un parteneriat prin care în această săptămână stewardesele de pe avioane vor avea liber şi vor fi înlocuite cu preoţi ortodocşi, care vor strânge de la pasageri banii cuveniţi pentru Botezul Domnului.

Pasagerii care care refuză vor fi aruncaţi din avion, pentru că dacă ai credinţă scapi, susţin preoţii implicaţi. Nu vor fi scutiţi nici cetăţenii străini, sau cei de altă religie, pentru că „Dumnezeu nu suferă ateii şi păgânii şi toţi au datoria să scoată banul”, a declarat Patriarhul Daniel, cel care a venit cu ideea.

Măsura îi vizează în special pe românii din diaspora, care se întorc după sărbătorile petrecute în ţară. “Pe ăştia nu prea îi prinzi, aşa că nu trebuie să ratăm ocazia”, spun preoţii.

Pe lângă încasat banii de Bobtează, preoţii vor servi pasagerilor apă sfinţită, alune ecumenice, vor face molifte copiilor care urlă în avion şi vor scrie acatiste pentru pasagerii de vârsta a treia, totul la preţuri tipice Bisericii, adică nesimţite.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 ianuarie 2017 13:47
Citește mai mult despre: bani Boboteaza BOR tarom

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult