Participare record în Mehedinţi. S-au aruncat în Dunăre după cruce 20.000 de sirieni

Ziceaţi că sunt jihadişti, dar când s-a aruncat crucea ziceai că sunt pelerinii lui Arsenie, aşa s-au năpustit în Dunăre! De Bobotează 20.000 de sirieni au participat la Mehedinţi la tradiţionala aruncare a crucii în fluviu, trecând înot de pe malul sârbesc pe cel românesc, sub privirile consternate ale jandarmilor incapabili să-i oprească.

Românii spun că mulţi sirieni au furat startul şi că erau deja în bărci gonflabile pe la mijlocul fluviului. Cutoate astea, oltenii nu s-au supărat pe sirieni, pentru că imediat ce au ajuns la mal arabii au luat preoţii la bătaie şi le-au răsturnat aghiasma, spunând că e idolatrie şi păgânism.

Spre disperarea femeilor din zonă, arabii au plecat mai departe, spre Germania: “Păcat, erau băieţi frumoşi şi am înţeles că nici n-ar bea, că nu le dă voie religia. Am auzit şi că sunt generoşi Mama mea este prostituată în Italia şi mi-a spus că arabii lasă cele mai mari bacşişuri”, a declarat Alberta Papuc, din comuna Gogoşu, Mehedinţi.

În schimb, bărbaţii sunt încântaţi că arabii s-au dus în altă parte: “Cumnatul meu Gheorghe a furat o vestă de la un sirian care a trecut Dunărea azi şi când a pus-o la uscat pe sobă i-a aruncat casa în aer”, spune Costică, localnic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 ianuarie 2016 11:56
Citește mai mult despre: Boboteaza cruce preot sirieni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult