Party-ul Nostalgia, un succes! Cozi la carne, pene de curent, bătaie de la securişti

După ce lumea s-a cam plictisit de party-urile inspirate de anii 90, atenţia s-a mutat asupra anilor 80, şi festivalurile tematice au din nou un succes colosal! La ultimul party Nostalgia, mii de petrecăreţi au retrăit bucuria, entuziasmul tineresc, frigul, foamea şi umilinţele epocii de aur, de departe cea mai mare atracţie fiind pop-up-beciul unde puteai să îţi faci un selfie în timp ce erai bătut de securişti sau miliţieni.

„A fost suuuuper awesoooome!”, urlă Liana, influenceriţă. „Am dansat aproape două ore pe o casetă cu Mirabela Dauer, până pe la 6, când s-a luat curentul, apoi ne-am dus să stăm la coadă la food court să vedem dacă prindem ceva. Aveau târtiţe de pui congelate, absolut yummy! Şi la un moment dat cineva a reuşit să aducă gumă de mestecat de la un festival învecinat! Mega bună şi aia!”

Din păcate, ca orice eveniment de asemenea amploare, şi party-ul Nostalgia a fost umbrit de incidente mai puţin plăcute. „Câţiva tineri au încercat să plece, i-am prins când săreau gardul şi i-am condamnat la încă o seară de distracţie totală. Bineînţeles, după bătaie!”, a glumit Eugen, paznic.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 martie 2024 17:30
Citește mai mult despre: nostalgia party

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult