Pas spre normalitate. Mega Image va înlocui pungile rupte, cum face BNR cu banii

Campanie ecologică inedită la Mega Image, care a decis să înlocuiască orice pungă ruptă cu una nouă, indiferent dacă mai ai sau nu bonul. Tot ce trebuie să faci e să te prezinţi la cel mai apropiat Mega sau Shop&Go cu punga deteriorată. Atenţie, logo-ul trebuie să fie vizibil, nu şters. Vor fi înlocuite pungile indiferent de vechime, nu doar cele noi, mai groase.

Mega Image susţine că va descuraja şmecherii care vor veni cu pungi rupte în două, ca să ia două sau mai multe pungi: “Punga trebuie să aibă ambele toarte, chiar şi rupte”, spune şeful Mega Image România, belgianul Sebastian Valmont. Tot ca măsură de siguranţă, se va prezenta un buletin şi un bon de Mega, care arată că sunteţi client şi nu un profitor oportunist.

Mega Image a anunţat deja că se aşteaptă la zeci de mii de cereri de înlocuire, pentru că toţi românii au acasă pungă cu pungi de Mega. Pentru a nu se produce cozi, vor exista două case dedicate, ocupate permanent cu casieri, exclusiv pentru retur pungi. Cei care au cardul Mega Image au prioritate la schimb şi se pot băga în faţă la coadă. În cazul în care ceilalţi clienţi protestează, li se recomandă să le spună că sunt înscrişi în Campania Retur Pungi.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 noiembrie 2018 11:51
Citește mai mult despre: BNR campanie înlocuire Mega Image pungi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult