Pasajul Basarab s-a prăbuşit sub greutatea maşinii de valori a BOR

Eveniment tragic în Bucureşti după ce mult-trâmbiţatul pasaj Basarab s-a surpat pe o porţiune de 300 de metri. Din datele puse la dispoziţia presei, se pare că pasajul nu a putut susţine greutatea maşinii de transportat valori a BOR. Acesta tocmai trecuse pe la bisericile din Sectorul 1, considerate cele mai rentabile din Bucureşti, pentru a colecta încasarile din ultima săptămână.

“Aşteptam tramvaiul, când am văzut maşina aceea blindată cum abia se târa pe pod. Era evident că ducea mult peste capacitate, pentru că şasiul aproape ajunsese la nivelul solului iar vehicolul scotea fum precum un furnal. Peste câteva secunde am auzit un zgomot puternic şi când m-am uitat, podul se surpase, maşina fiind căzută pe Calea Griviţei. Din fericire nu a fost rănit nimeni”, a declarat Victor R, profesor de clasele V-VIII.

La acest moment autorităţile dau vina pe constructor, care însă arată că nicăieri în occident podurile nu sunt proiectate să suporte astfel de greutăţi. La rândul său, BOR se apără, arătând că ne aflăm în plin sezon de nunţi, încasările fiind mult peste aşteptări. “Vom face şi noi ce putem, vom colecta banii zilnic, dacă altfel nu se poate. Să ştiţi că numai cutia milei de la Caşin cântăreşte 200 de kilograme, iar băieţii de la Mavrogheni tocmai au impus tariful minim de 1.000 lei la botez, aşa că vedem deja o creştere de 40% acolo”, a menţionat purtătorul de cuvânt al BOR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
28 mai 2014 23:05

Alte articole

Vezi mai mult