Anul acesta Paștele ar putea fi mai sărac ca niciodată. Abuzurile făcute de autorități în privința animalelor de pe străzi au lăsat Bucureștiul aproape fără maidanezi, ceea ce înseamnă că mieii din piețe vor fi tot mai puțini. Mai mult, nici mieii de oaie n-au crescut destul, deci nu ne putem aștepta decât la carne foarte scumpă în următoarea perioadă.

mielul_cu_nara_neamt1.jpg

„Când a apărut șoboloanul ăla la Carrefour toți ați țipat și ați făcut scandal pe internet. Dar nu-i așa că v-ar fi plăcut acum niște coaste de berbecuț sau  un drob de miel. Din ce vreți să le facă, din aer?”, a declarat un cunoscut gastronom bucureștean.

Bucureștenii sunt atfel nevoiți ca pe masa de Paște să pună cam același lucru care l-au pus și pe masa de Crăciun, niște șaormă. „Punem și niște clei de oase și șoric și zicem că-i piftie. În stilul ăsta la anul o să ajungem să mâncăm salată, ca săracii”, a comentat un bucureștean nervos.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 29.03.2018 19:05 Social

National Cinematografic